DIGITAALISTEN PALVELUIDEN KEHITTÄMINEN

Digitaalisten palveluiden suunnittelu ja muotoilu, Digistrategiat, Digikartoitukset, Koulutuspalvelut, Muutosprosessien määrittämiset, Kilpailutukset

Oletteko järjestössänne pohtineet verkkopalveluidenne kehittämistä?

Tarjoamme kustannustehokkaita vaihtoehtoja, joiden avulla järjestönne voi selvittää digitaalisen valmiutensa ja mahdollisuutensa tuottaa digitaalisia palveluita, jotka vastaavat kohderyhmänsä tarpeita.

Tuotevalikoimassamme on kolme tuotetta, joiden sisällöt tukevat toisiaan. Ensimmäinen niistä on digikatsaus, jossa selvitämme, mitä tarpeita jäsenillänne ja kohderyhmillänne on, mitä palveluita järjestönne tarjoaa heille jo nyt sekä miltä osin palveluita voisi ja kannattaisi siirtää verkkoon. Huomioimme erityisesti piilevät voimavaranne.

Digikatsauksen jälkeen toteutettava palvelu on digipalvelupaja, jossa autamme järjestöä kehittämään muutamia digitaalisia palveluita tai toimintoja, digikatsauksessa tunnistettujen tarpeiden pohjalta. Uusia digipalveluita tai toimintoja voidaan työstää 1-3 kpl, riippuen palveluiden laajuudesta ja järjestön käytettävissä olevista toimisto-ohjelmistoista ja ajankohtaisista resursseista.

Kolmannen palvelun tuloksena muotoilemme yhdessä järjestön kanssa digistrategian, jonka avulla järjestö pystyy kehittämään digitaalisia palveluitaan tulevaisuudessakin. Autamme järjestöä laittamaan liikkeelle sen kaipaamat uudistukset ja autamme tarvittaessa rahoitushakemusten tekemisessä (esimerkiksi verkkosivujen uudistusprojektia varten). Työskentelyssä edetään digikatsauksen ja digipalvelupajan pohjalta.

Mottonamme on, että mitä paremmin kunkin vaiheen pohjatyöt tehdään, sitä paremmin lopputuloksena toteutettavat palvelut vastaavat ihmisten tarpeita, eivätkä vain teknologian asettamia vaatimuksia.

*Lopullinen hinta perustuu järjestön työntekijöiden lukumäärään ja järjestön toiminnan laajuuteen. Pyrimme löytämään jokaisen tarpeita palvelevan kokonaisuuden.

Osku Marjanen

Osku Marjanen

Muutosagentti, Digitaalisten palveluiden asiantuntija

Voit lähettää minulle sähköpostia tai soittaa, jos harkitset tarjouspyynnön jättämistä. Vastaan mielelläni kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.