TARINA

Perustimme Leewayn Enontekiölle Tunturi-Lappiin, koska haluamme olla mukana tarjoamassa ratkaisuja paikoissa ja organisaatioissa, joissa olosuhteet rajaavat tarjolla olevia mahdollisuuksia. Samasta syystä haluamme myös olla ratkaisemassa järjestökentän kohtaamia haasteita.

Olemme tehneet ison osan työurastamme järjestöissä tai järjestöjen kanssa. Olemme jatkuvasti törmänneet siihen, miten yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut eivät taivu riittävän hyvin järjestöjen tarpeisiin. Olemme varmoja siitä, että järjestöt voivat uudistua ja pärjätä meneillään olevassa murroksessa.

Digitalisaation ja teknologian myötä kokonaiset toimialat ovat murroksessa. Myös järjestöjen toimintaympäristö muuttuu kiihtyvään tahtiin. Monilta järjestöiltä puuttuu kuitenkin tarvittavia resursseja tämän muutoksen kohtaamiseen: teknologiaa, erikoisosaamista ja rahoitusta. Me ratkomme niitä kaikkia. Sopivalla tuella pienestäkin voi kasvaa kokoaan suurempi.

Missiomme on auttaa järjestöjä kasvamaan, kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Visiomme on yhteiskunta, jossa kolmas ja neljäs sektori kukoistavat ja niissä toimivat ihmiset voivat hyvin. Haluamme auttaa luomaan merkityksellisiä kohtaamisia.

”Leeway” on purjehdustermi, joka viittaa aluksen tarpeeseen muuttaa kulkulinjaansa, jotta se pääsisi määränpäähänsä tuulista ja merivirroista huolimatta. Nimi kertoo ajatuksestamme, kuinka ketterästi pienten muutosten avulla määränpäähän voi päästä nopeammin ja vaivattomammin. Haluamme tarjota järjestöille liikkumavaraa.

Lue lisää ratkaisuistamme järjestöille.

Pin It on Pinterest