TARINA

”Leeway” on purjehdustermi, joka viittaa aluksen tarpeeseen muuttaa kulkulinjaansa, jotta se pääsisi määränpäähänsä tuulista ja merivirroista huolimatta. Nimi kertoo ajatuksestamme, kuinka ketterästi pienten muutosten avulla määränpäähän voi päästä nopeammin ja vaivattomammin. Haluamme tarjota järjestöille liikkumavaraa.

Järjestöjen – yhdistysten, säätiöiden, osuuskuntien ja harrastusporukoiden – toimintaympäristö muuttuu kiihtyvään tahtiin. Monilta järjestöiltä kuitenkin puuttuu tarvittavia resursseja tämän muutoksen kohtaamiseen: teknologiaa, rahoitusta ja osaamista. Olemme olleet ison osan työ- ja vapaaehtoisurastamme tekemässä ratkaisuja eri järjestöissä. Perustimme Leeway Oy:n, jotta jokaisen järjestön ei tarvitsisi vuorollaan kääntää samoja kiviä ja voisimme kehittää juuri järjestöjen tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Sopivalla tuella pienestäkin voi kasvaa kokoaan suurempi.

Missiomme on auttaa järjestöjä kasvamaan, kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Visiomme on yhteiskunta, jossa kolmas ja neljäs sektori kukoistavat ja niissä toimivat ihmiset voivat hyvin. Haluamme auttaa luomaan merkityksellisiä kohtaamisia.

Tutustu palveluihimme yhdistyksille, säätiöille, osuuskunnille ja harrastusporukoille.